Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem - actueel
contact | links | sitemap | colofon | donaties
Frankestraat 24
2011 HV Haarlem
023 5321883
administratie@vdgh.nl

Kerkennacht

23 juni Kerkennacht. In de Doopsgezinde kerk gaat de deur op 19.30 open
Voor het programma van alle kerken: klik hier.

Je kunt de hele avond in- en uitlopen. Tussen de optredens zijn korte pauzes voor een hapje en een drankje. En gedanst wordt er zeker ook!
Aanvangstijden bij benadering.
Cuisine La Koepel
serveert gratis verrukkelijke Syrische hapjes. De koks geven graag een toelichting wat u kunt proeven. Maar de recepten houden ze geheim. Donaties zijn uiteraard welkom. Er zijn frisdranken, bier, wijn en Arak (een Syrische alcoholische anijsdrank) te koop.

Programma:
20.00 uur: Orgelimprovisaties door Dick Koomans & Yu Nagayama op het mooie Ahrend en Brunzema orgel.

20.30 uur: All Shall Be Well. Atmosferische, instrumentale post-rock met een weemoedige, ļ¬lmische sfeer. Zachte, subtiele gitaarharmonieën en ongebruikelijke, voortstuwend drumspel.

21.30 uur: Sherwan Mahajeri is Koerdisch en komt uit Syrië. Hij woont in Schalkwijk en studeert Nederlands. Zijn doel is om als Nederlander te werken en te studeren. Vorig jaar kreeg hij tijdens het Suikerfeest in de Koepel met zijn keyboard iedereen aan het dansen.

22.00 uur: The Irrational Library. Een betrekkelijk nieuwe groep met Joshua Baumgarte, Lars van der Weiden, Mishal Zeera en Tom de Haan. De muziek van The Irrational Library zet afwisselend aan tot nadenken, lachen en dansen.

 

EXTRA: Van 14.00 tot 16.00 uur is er bij "Menno meets Jansje", de vaste vrijdagmiddag voor 60 plussers , een proeverij van Syrische hapjes. Iedereen welkom! 's Middags ingang: Frankestraat 24.